Симулација тактичка вежба – Пожар

🚒🚑🚓 Во нашето училиште на ден 25.04.2023 ЦОУ,, Страшо Пинџур-Карбинци се изведе показна симулација тактичка вежба – Пожар.Во вежбата беа вклучени ЦУК, СВР – МВР Штип, Противпожарната единица на град Штип, Црвен Крст Штип како и единица на Брза помош.

Вежбата беше успешно и безбедно изведена.

Благодарност до вклучените институции за исклучителната соработка, наставниот кадар, учениците и техничкиот персонал.