22 Април Ден на планетата Земја

По повод 22 Април Ден на планетата Земја учениците од ЦУ Карбинци својот неупотреблив електричен и електронски отпад од своите домови го складираа во соодветни канти за истиот. Да ја зачуваме нашата планета со навики уште од мала возраст, бидејќи таа е единствената што ја имаме.