ООУ„Страшо Пинџур“ Карбинци

Дабар  2023!

Дабар кој е интернационален предизвик, наменет за ученици од основните и средните училишта и има за цел да ја промовира информатиката и сродните науки. Истиот се организира во повеќе држави,…

Прочитај повеќе
0 Comments

ВЕСЕЛО и НАУЧНО во нашето училиште денес одбележавме Ноември – Месец на науката

✅Промоција на проектот Од текстилен отпад до нов производ #ФИТР ✅ Презентација на активности во рамки на иницијативата Да го претвориме отпадот во образовни ресурси #waste2wonder, #23backtoschool ✅Експерименти – електрицитет,…

Прочитај повеќе
0 Comments